Pages

Monday, 3 December 2012

Seoul Korea - Itaewon

 
 
Morning..mate yg sembab!! kesejukan..
 

Hae Bang Cheon
 
Pagi ni kami explore Itaewon city...jom pg masjid dulu..target pertama mmg nak singgah National Mosque Korea ni..jangan tak tahu..kene daki bukit yg tinggi untuk sampai ke masjid..jenuh jugak.
 
Tik Tok Tik Tok Tik Tok hujan dah turun...mari kita ambil payung..
!.....!...!...!
!..!...!..!
!...!...!
 
 Depan mini market Salam, sebelum sampai National Mosque
 
 
Mimbar masjid
 
  


Permandangan indah dari Masjid. Mase ni ade rombongan dari Kelantan...
bole la senyum2 sikit.
 
Banyak Restoran halal di Itaewon. Mungkin disebabkan banyak embassy dari negara2 Islam dkt situ. Makan memang agak mahal..sepinggan nasi bariani lebih kurang RM30-RM50...ape boleh buat. Ade jgk muslim yg makan gerai2 tepi jalan tu, ermmm----> kami tak la kot.! tahap ke was- wasan yg tinggi. Rela makan apple aje..
 

Salam restaurant, Menu halal - ape ke namanya...lupe!
 
 
Kakak indonesia ni dah 15 tahun kerja di korea. orang2 Indonesi n Pakistan ni mmg rata2 dunia dorang jelajah untuk cari rezeki. Mana2 pegi ade je 2 puak ni..

 
Mr Kebab antara stall yg menjadi pilihan untuk makanan halal. Senang Jumpa di Itaewon street



 
 
Depan Family Mart

 
Army Monumen
 


No comments:

Post a Comment